Beste volgers, vrienden en bekenden,

Mijn nieuwe boek ‘Het Theater van Bewustzijn’ is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige – tijdelijke – writers blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via Brave New Books en daar is het onder andere ook te koop. Ik stel het op prijs als je deze mail naar vrienden wilt doormailen.

Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:
Dit boek is een ontdekkingsreis samen met de schrijver op het snijvlak van persoonlijke én spirituele ontwikkeling. Het boek laat de lezer letterlijk ervaren hoe de menselijke geest functioneert. De schrijver deelt daartoe op indringende wijze alledaagse ervaring, filosofische argumenten, wetenschappelijke informatie en logische inzichten. Hij heeft ook aandacht voor de totstandkoming van onze gedragingen en hoe ze ons functioneren beïnvloeden. Persoonlijke ontwikkeling plaatst de schrijver zoals gezegd nadrukkelijk in het licht van spirituele ontwikkeling. Hij heeft zelf mogen ervaren dat dit een omwenteling in je leven kan veroorzaken. Daarin schuilt een belangrijke motivatie om dit boek te schrijven. Zelfonderzoek is naar de mening van de schrijver een van de meest aangewezen methoden om jezelf als mens op een hoger plan te krijgen. Hij hoopt dat steeds meer mensen wakker worden om samen te leven vanuit zingeving.

Nog iets over mijzelf:
Bas Huygen (8 april 1968) is van huis uit een Informatie Technologie specialist. Vanuit een lange tocht door school beland hij uiteindelijk voor een studie Psychologie in Nijmegen. Tijdens deze studie wordt het duidelijk dat dit niet de beoogde antwoorden op zijn vragen geeft en laat hij dit onderwerp voor een kleine 20 jaar los. Na een scheiding komt het onderwerp spiritualiteit weer naar boven en weet Bas dit in combinatie met ervaring een goede plaats te geven waardoor de studie naar ‘wie ben ik’ in een sneltreinvaart tempo geschied. In een blog die hij in deze tijd opricht krijgt Bas positieve geluiden over de manier waarop hij deze stof presenteert en dit zet hem aan tot schrijven.

Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek. Het is te koop op http://www.bravenewbooks.nl/books/219268

https://www.bruna.nl/boeken/het-theater-van-bewustzijn-9789402150926

https://www.bol.com/nl/p/het-theater-van-bewustzijn/9200000132426075/?bltgh=sojt3OV87d-UOhVh8qdLVQ.1_4.6.ProductTitle

Met vriendelijke groet,
Bas Huygen